Ivnz00 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam Zmieniłem lokum a wraz z nim utraciłem dostęp do internetu. Jeszcze przy podpisywaniu umowy nie wiedziałem jak bardzo się wkopałem. Po szybkim przejrzeniu map zasięgów wszystkich dostępnych operatorów stało się jasne że stałego łącza mieć na pewno nie będę. Teraz wybór między radio, a mobilne. Przeglądam oferty radiowego. Śmiech na sali wole mobilny. Z tym że trzeba by sygnał na dwa komputery rozdzielić. Więc tu moje pytanie i sens tego tematu. Możecie polecić jakiś router WiFi na modem USB? Jedyne co znalazłem to Huawei D100, Huawei E5832, oraz ZTE MF10. Pierwszy na pierwszy rzut oka wydaje się wystarczający, drugi jest również modemem niestety o słabych parametrach. Trzeci natomiast też wydaje się w porządku lecz lubię mieć trochę większy wybór i opinię użytkownika. Podzielcie się informacjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) TP-Link TL-MR3420 - nic lepszego w tym przedziale cenowym nie znajdziesz... Edytowane 15 Czerwca 2011 przez wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...