kisiel96 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Siema ;D Mam problem: Użyłem tego skryptu do wstawiania daty: JavaScript/jQuery kalendarz do wstawiania daty w pole input. Wstawiłem na stronie go tak: <td width="466"><input type="text" id="datepicker" name="przyjazd"></td>No i działa ;P Jednak chcę użyć tego skryptu po raz drugi w innym polu. Więc napisałem tak: <td width="466"><input type="text" id="datepicker" name="wyjazd"></td>I dooopa... Przy 2. nie działa... Co mam zrobić aby zaczęło hulać? ;] PS. Chyybbaaa dobry dział ale nie jestem pewien ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 id nie moze się powtarzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel96 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ehh... ID próbowałem zmieniać wcześniej już... Zapomniałem po prostu że jeszcze muszę wywołać funkcję z 2. ID - już śmiga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Jakoś mi umknął ten temat. Na przyszłość: <input blablabla... class="jakas_klasa" /><input blablabla... class="jakas_klasa" /><input blablabla... class="jakas_klasa" /> jQuery: $('.jakas_klasa').datepicker();Nie trzeba różnych id... nie trzeba wcale id. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...