kompresor1 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam mam problem z tak jak w tytule tzw. WQNUK. Otóż wczoraj kompresowałem dysk C na windows 7 ultimate nastepnego dnia wlaczam komputer i wykakuje mi WQNUK is compressed. Press ctrl+alt+delete to restart. Oczywiscie po restarcie sie nic nie dzieje tylko chce dalej restartowac prosze o pomoc bo wogole nie moge sie dostac do komputera. Moze jakos przez awaryjny sie da lub cos ? Zmiana windowsa jest mozliwa ale prosze o pomoc aby dalo sie uratowac kilka danych. POMOCY ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Spróbuj podczas rozruchu naciskać f8 i z listy wybrać tryb awaryjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompresor1 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Spróbuj podczas rozruchu naciskać f8 i z listy wybrać tryb awaryjny. Nic to nie daje nawet wogole sie nic nie pojawia f8 nie zaskakuje ciagle jest to alt+ctrl+delete i tak dalej chyba musze instalke windowsa i recover zrobic moze to naprawi problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dane przerzucisz sobie na drugą partycję spod jakiegoś linuxa odpalanego z płyty, live, np ubuntu, a potem format c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...