MaKaR Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 dobra czekam z niecierpliwością bo wiem że warto ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 no i sie doczekałem no i qrde Gratulacje wyglada super tylko zrób cos z ty napedem ;D po strasznie psuje efekt ;-) ale qrde wygląda zajefajnie tylko to nie na moją kieszeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mam jeszcze dla Ciebie propozycje. Zoabcz sobie jak zrobilem swoja na www.malowanie.prv.pl i wstaw sobie USB na przod. Zmieniales moze przednie diody ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mam jeszcze dla Ciebie propozycje. Zoabcz sobie jak zrobilem swoja na www.malowanie.prv.pl i wstaw sobie USB na przod. Zmieniales moze przednie diody ?? zmienialem , HDD - czerwona s. jasna , power - niebieska s. jasna - na fotach byly jeszcze nie podlaczone , a USB i COMa wypuszczam na przod ;) nidlugo fotki dam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mam jeszcze dla Ciebie propozycje. Zoabcz sobie jak zrobilem swoja na www.malowanie.prv.pl i wstaw sobie USB na przod. Zmieniales moze przednie diody ?? zmienialem , HDD - czerwona s. jasna , power - niebieska s. jasna - na fotach byly jeszcze nie podlaczone , a USB i COMa wypuszczam na przod ;) nidlugo fotki dam ;) a jeśli nie zajełeś sie jeszcze tym liteonem i boisz sie o gware to zrób sobei popostu coś takie proste a cieszy oko update link sie nie wkleił ups :D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35552 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Buda zajebista!!!!!!!!!!!!!!! Wypasik !!!!!!!!!!! 8O 8O :lol: :wink: Kozaczek........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 czy mugl bys zamiscic plik z jakiego wydrukowales tego smoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 czy mugl bys zamiscic plik z jakiego wydrukowales tego smoka nie ! :lol: - zgapiactwo wzornictwa ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 a zmasz moze jakas strone gdzie sa taki wzory bo szykalem i nic nie znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 poszukaj tatuazy w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 mógłbyś B3T0N założyć takie grille na swoje wentyle wtedy to by dopiero było cool :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 mógłbyś B3T0N założyć takie grille na swoje wentyle wtedy to by dopiero było cool :twisted: nie spotkalem jeszcze grilli na wiatraki 120mm :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 No spoko :) a moze WIECEJ niż spoko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 heh <span style="color:red;">[ciach!]</span>li mi konto znowu na lycosie :? rasisci :/ - musze poszukac jakiegos nowego konta na zamieszczanie photo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 heh <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mi konto znowu na lycosie :? rasisci :/ - musze poszukac jakiegos nowego konta na zamieszczanie photo :lol:hehehe Beton you want u mnie? :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 heh <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mi konto znowu na lycosie :? rasisci :/ - musze poszukac jakiegos nowego konta na zamieszczanie photo :lol:hehehe Beton you want u mnie? :D :D no jasne - przydaloby sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 heh <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mi konto znowu na lycosie :? rasisci :/ - musze poszukac jakiegos nowego konta na zamieszczanie photo :lol:hehehe Beton you want u mnie? :D :D no jasne - przydaloby sie :D OK Nawiasem mowiac jak sie potoczyly losy twojej budy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 jeszcze zyje :P ale sprzedam ja i robie chiefa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 RASISTA!!!! Tniesz bude dla tego tylko ze jest czarna ; ( Podswietlasz ją jakimis JASNYMI BIAŁOWATYMI swiatlami... 8O ...oj białosc widze beton, bialosc... :roll: : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA H!!! LOOOOL <ff> jak byla biala to ja chlastalem , pozniej dopiero czarna sie zrobila :AAAHAHAHAHA :/ <ff> pi55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 HAHAHahHAHHAhHAAHHHA <ff> 4 life 8) To chociaz tyle ze to masz czarne w domu... Ale te faszystowskie katody powinny swiecic na czarno! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...