Ziober Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Witam, prosze wszystkich userow z okolic Rzeszowa i Łańcuta, aby podali jakis sklep, w którym mozna kupic jakiegos dobrego 1700+ i inne fajne bajery :lol: :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grow Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Sigma, na Grunwaldzkiej Rzeszow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 są tam dlt3c? albo 2000+ AIUHB z nowym coverem??? :twisted: acha i jeszcze jedno: jak bym poszedł do nich z moim procem to wymienili by mi go na innego (za dopłatą)??? pzdr.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grow Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 jesli sa to tylko tam, a jesli chodzi o wymiane watpie http://www.apollo.net.pl/ - tu masz mniej wiecej oferte i ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 w rzeszowie nie jestem zbyt częst - mogłbys zerknac kiedys przy okazji jakie maja serie??? i popytac sie o wymiane??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grow Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 chwilowo nie moge. zadzwon na sklep i popytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 moglby moze ktos jeszcze z Rzeszowa zerknac i zapytac????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Tomtus Computer Lisa Kuli Rzeszów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ogólnie Lisa Kuli i okoliczne ulice to jest "zagłebie komputerowe" :-). A i nie kupujcie w Vobisie, to co ostatni z nimi przeszedłem to normalnie prawio o ból głowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Polecam ETOBRES w Europie na parterze tam własnie kupiłem proc ten co teraz uzywam i jestem zadowolony mogą oni sprowadzić co ci sie zywnie podoba. Jeśli chcesz cennik to napisz na priv to ci prześle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 No wiec tak co do Sigmy fajny sklepik ale maja jedynie DUT i to jeszcze z 13 tygodnia. Sam poluje w Rzeszowie na DLT i jeszcze sie z nim nie spotkalem tzn. jak sie tylko dowiedzialem ze gdzies jest i tam poszedlem to juz ich nie bylo. Jesli chodzi o klasyfikacje sklepu pod wzgledem cen polecam rowniez Frog`a(www.frog.pl). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Polecam PTR na Okulickiego (w Reducie) - mają gwarancje najniższej ceny - zawsze sprzedadzą taniej niż gdzie indziej, poza tym jeszcze niedawno mieli DLT... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 No coz, jesli nie znajde zadnego DLT, to albo kupie jakiegos 0313 / 0312, albo poczekam na 2000+ AIUHB z nowym opakowaniem :? Nikt z Was nie wie, czy w któryms z tych sklepow wymienili by mi proca za dopłatą (jiuhb0302)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zastanawiam sie jeszcze, czy np. w Łańcucie nie znalazłbym jakiegos fajnego proca, bo przeciez nie ma tam takiego ruchu jak w Rzeszowie i moze zablakal sie jakis dlt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...