Szczepan9000 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam! Piszę z takowym problemem, niedawno zainstalowałem (ponownie po pewnych perturbacjach ze swoim komputerem) Windowsa 7 Ultimate. Wszystko działało ładnie pięknie do pewnego momentu w którym zauważyłem (nie da się tego ukryć poniekąd) że samoczynnie uruchamia mi się Windows media player minimalizując przy tym wszystkie inne programy/gry/przeglądarki. Poszperałem trochę w Googlach i odkryłem rozwiązanie tego problemu, mianowicie wyłączyłem po prostu Windows media player. Wyobrażacie sobie pewnie moją radość i dumę po tym jak udało mi się "rozwiązać" problem... niestety do czasu gdy znów zostałem brutalnie wyrzucony na pulpit tym razem z informacją że próbuje "otworzyć rozszerzenie aplikacji"(.dll) tylko tym razem wiadomość ta wyświetliła mi się x40. Wklejam logi z HJT i OTL z nadzieją że pomożecie mi z tym "irytującym" problemem. Wklejka #559570 | Wklej.org HJT Wklejka #559571 | Wklej.org OTL Pozdrawiam Piotrek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2011 Sam sobie sprawdz taki log, ciekawe czy Ci sie bedzie chcialo! Zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit. Nastepnie daj normalny log z OTL, bez grzebania w opcjach! Mozesz jedynie zaznaczyc wszyscy uzytkownicy, lop i purity. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9000 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Mea Culpa, logi z OTL poprawione, system przeskanowany oboma programami wynik 0 infekcji. Wklejka #560352 | Wklej.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Daj jeszcze extras.txt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...