BankaiGoku Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 Poszukuję nowej obudowy do mych podzespołów . Wymiana najprawdopodobniej będzie konieczna gdyż będę wymieniał niektóre części , a nie chcę mieć tłoku w mojej ATX-L8003 , co tez mogło by spowodować większa temperaturę . Czytałem Polecane ale jakoś nie mogę wybrać , lub po prostu nie przekonują mnie one . Dodam jeszcze że obudowa musi być ze sklepu HITECH Wymagania : - Jak najbardziej przewiewna i trzymająca zimną temperaturę - Przedni panel w miarę estetyczny * Gdyby były porty USB i inne na dole w przednim panelu ( ale to nie tak mocno wymagane ) Znalazłem bardzo fajne dwie obudowy :: #Frontier ATX GLACIER #Revoltec SIXTY3 Co o nich sądzicie ? Może coś zaproponujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BankaiGoku Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) Cóż mogę od siebie polecić. 1. Nie pisz jednego posta pod drugim bo jesteś nowy i tym bardziej zasłużysz na warna a podbijanie świadczy o wrodzonej upierdliwości i niecierpliwości wobec użytkowników forum. 2. Dlaczego akurat MUSI w Hitechu ? 3. Takie pytania zadaje się w Co Kupić ? Co do obudów: Frontier ATX Glacier : taka sama tania buda jak SPC Gladius czy Xigmatek Asgard - niby robi wrżenie ale ... nic poza tym Revoltec SIXTY3 : przerost formy nad treścią, za dużo przekombinowanych mocowań na napędy i tandetny bez śrubowy montaż, który doprowadzi Cię do siwizny. Oczywiście możesz go zdemontować i tradycyjnie zastąpić śrubkami ale zostanie Ci po nim w ramach wspomnienia piękna dziura. Za 200pln nie poszalejesz więc albo pozostań przy sprawdzonym rozwiązaniu jak CM Elite albo doinwestuj w coś klasy Antec 300/Fractal Core 3000/Sharkoon Rebel 9. Edytowane 11 Lipca 2011 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BankaiGoku Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) Jednak chyba zainwestuje w Revoltec SIXTY3 . CM w ogóle mnie nie przekonuje . 1. Przepraszam 2. Gdyż kupuje tam całe osprzętowienie , wymieniam też kilka innych podzespołów . A ściąganie z kilkudziesięciu sklepów mnie nie kręci , nie mówiąc już ile zachodu by było gdyby coś się zepsuło i na gwarancje trzeba by było nieść . 3. Nie wiedziałem Tego revolteca ściągnę z allegro wyjątkowo , no chyba że jeszcze coś zaproponujecie . Edytowane 12 Lipca 2011 przez BankaiGoku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil_inside_1990 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Rebel T5 Szkoda, że nie lubisz CM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...