Skocz do zawartości
wojtt

R9100 - 64MB - 128bit i czarny PCB???

Rekomendowane odpowiedzi

Radek jak w temacie (bez VIVO). Jest 128bit bo ma 8 kosci pamieci - Samsung. Mysle ze 4ns bo na koncu nadruku na kosciach jest "T40". Nie ma producenta. Ma artystyczny radiator - w ksztalcie plomienia (aluminiowy). 8) Ale wlasnie to czarne PCB... Dosc charakterystyczna cecha. Jesli ktos mial kontakt z taka karta lub jesli chce cos mi doradzic odnosnie zakupu prosze o posty. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakieś zdjęcia, linka do strony może masz ? chętnie bym zobaczył.

A co do firmy to pewnikiem jakaś bardzo mało znana na polskim rynku, ponieważ tak fajnie wygladający radek na pewno znalazłby się w którymś z testów a ja jeszcze takiego w testach w polskich serwisach niewidziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SuperGrace Cena z Vivo cos koło 350

ooo prosze o link/gdzie to widziales :?:

a jakieś zdjęcia, linka do strony może masz ? chętnie bym zobaczył.

Nie mam fotek... Jak kupie ja to cos wrzuce. ;) Aha, na necie nie widzialem, a ta sztuke wypatrzylem w sklepie z kompami. :) Wiem, moze troche staromodny jestem, ale dzis caly dzien spedzilem na zwiedzaniu bialostockich sklepow komputerowych... :twisted:

A co do firmy to pewnikiem jakaś bardzo mało znana na polskim rynku, ponieważ tak fajnie wygladający radek na pewno znalazłby się w którymś z testów a ja jeszcze takiego w testach w polskich serwisach niewidziałem.

hmm.... firma.... nie mam pojecia. zapomnialem zapytac sie sprzedawcy. :? a karta byla w folii antystatycznej. ;)

Grinch: moglbys mi linka zapodac do tego R9000? jakos nie moge znalezc :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie Minthttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33760

Ta tu chodziło i MINTA p..o.j.e.b.a.l.o mi sie :oops: :lol:
to nie ta karta. :? moja miala fajny radiator. a moze to i dobrze ze to nie mint. 8) jutro sie przekoncm coz to jest, jesli tylko sprzedawca zgodzi sie na zwrot jesli mi sie nie spodoba (czytaj: slabo bedzie sie krecic :twisted: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że to SuperGrace bo leży w firmie na półce w ładnym (no może niekoniecznie) opakowaniu z napisem Supergrace. Zdjęc niemam, ale biorąc pod uwagę,że ma czarne PCB i radiator w kształcie płomieni to mama 99,99(9)% pewności, że to właśnie Supergrace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...