wojtt Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Radek jak w temacie (bez VIVO). Jest 128bit bo ma 8 kosci pamieci - Samsung. Mysle ze 4ns bo na koncu nadruku na kosciach jest "T40". Nie ma producenta. Ma artystyczny radiator - w ksztalcie plomienia (aluminiowy). 8) Ale wlasnie to czarne PCB... Dosc charakterystyczna cecha. Jesli ktos mial kontakt z taka karta lub jesli chce cos mi doradzic odnosnie zakupu prosze o posty. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Nieiwme czy to coś zmieni ale ostatnio ktoś pokazywał R9000pro na czarnym PCB od X-power'a ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 SuperGrace Cena z Vivo cos koło 350 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 a jakieś zdjęcia, linka do strony może masz ? chętnie bym zobaczył. A co do firmy to pewnikiem jakaś bardzo mało znana na polskim rynku, ponieważ tak fajnie wygladający radek na pewno znalazłby się w którymś z testów a ja jeszcze takiego w testach w polskich serwisach niewidziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 SuperGrace Cena z Vivo cos koło 350ooo prosze o link/gdzie to widziales :?: a jakieś zdjęcia, linka do strony może masz ? chętnie bym zobaczył.Nie mam fotek... Jak kupie ja to cos wrzuce. ;) Aha, na necie nie widzialem, a ta sztuke wypatrzylem w sklepie z kompami. :) Wiem, moze troche staromodny jestem, ale dzis caly dzien spedzilem na zwiedzaniu bialostockich sklepow komputerowych... :twisted: A co do firmy to pewnikiem jakaś bardzo mało znana na polskim rynku, ponieważ tak fajnie wygladający radek na pewno znalazłby się w którymś z testów a ja jeszcze takiego w testach w polskich serwisach niewidziałem.hmm.... firma.... nie mam pojecia. zapomnialem zapytac sie sprzedawcy. :? a karta byla w folii antystatycznej. ;) Grinch: moglbys mi linka zapodac do tego R9000? jakos nie moge znalezc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Pewnie Mint http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33760 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Pewnie Minthttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33760Ta tu chodziło i MINTA p..o.j.e.b.a.l.o mi sie :oops: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Pewnie Minthttp://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33760Ta tu chodziło i MINTA p..o.j.e.b.a.l.o mi sie :oops: :lol:to nie ta karta. :? moja miala fajny radiator. a moze to i dobrze ze to nie mint. 8) jutro sie przekoncm coz to jest, jesli tylko sprzedawca zgodzi sie na zwrot jesli mi sie nie spodoba (czytaj: slabo bedzie sie krecic :twisted: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Tak szczerze mowiąć to ładnie wygląda ten czarny laminat :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Wiem, że to SuperGrace bo leży w firmie na półce w ładnym (no może niekoniecznie) opakowaniu z napisem Supergrace. Zdjęc niemam, ale biorąc pod uwagę,że ma czarne PCB i radiator w kształcie płomieni to mama 99,99(9)% pewności, że to właśnie Supergrace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 niedlugo jade do sklepu i wszystko sie wyjasni mam nadzieje. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 ehhh i moja karta jest juz w innych rekach... pewnie bede mial szafirka. :) ale szkoda tego coolerka i czarnego PCB... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...