860lacov Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Zamówiłem dziś części do nowego kompa i chciałbym na świeżo zainstalować na nim Win 7 Home Premium x64 Niestety na części trochę kasy poszło i z systemem będę musiał poczekać. Mam w domu oryginalnego XP, ale wolałbym zainstalować teraz 7, a z a miesąc po prostu wpisać klucz z zakupionego systemu. Da się coś takiego zrobić? Znalazłem też w sieci komendę slmgr -rearm, którą można wydłużyć czas aktywacji do 120 dni, ale po przeczytaniu wielu sprzecznych komentarzy nie wiem czy działało to tylko z wersją beta czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Jest trial jak najbardziej, i tą komendą można wydłużyć do łącznie 120 dni. Tylko ważne żeby zainstalować tą wersje systemu do której będziesz miał klucz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecetowy Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Trial - ja szukałem traila windowsa i nie znalazłem na oficjalnej stronie M$ a przydałby mi się do testowania na wirtualnej maszynie. Nie wiem skąd zatem pobrałbyś tego triala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Z technetu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...