KungFuPanda Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) Witam ponownie, Staram sie podlaczyc Laptopa do TV ale jak na dzien dzisiejszy nie udalo sie. Laptop: Sony Vaio VGN NR32M Vista BIOS nie upgradowany od wersji firmowej przy zakupie TV: Samsung LE40R87BD Jedyne polaczenie jakie moga miec to VGA. Laptop nie posiada HDMI niestety. Problem polega na tym ze TV nawet nie wykrywa polaczenia. PS3, DVD i Telewizja Satelitarna jest podlaczona i wszystko dziala ok. Jestem w stanie podac wiele wiecej informacji jednak nie wiem co jest potrzebne. Pomozcie bo mi zona strasznie truje i juz nie mam sily jej sluchac Edytowane 24 Lipca 2011 przez KungFuPanda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrii Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Czasami w telewizorze trzeba ręcznie (odpowiednim przyciskiem na pilocie) zmienić źródło z którego odbierany jest sygnał. Mój telewizor np nie wykrywa automatycznie urządzeń w porcie usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 W sterownikach musisz ustawić. Google na pewno Ci coś podpowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KungFuPanda Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 (edytowane) No wiec po calym poranku "walki z wiatrakami" znalazlem video na youtube: Zaaplikowalem dotkniecie pinu numer 10 razem z pinem numer 5 (ostatni po prawej na samej gorze) i ZADZIALALO. Samsung zostal wystrychniety na dudka i PC mode zostalo odnalezione. Dzieki za odpowiedzi panowie. Pozdrwiam Edytowane 24 Lipca 2011 przez KungFuPanda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...