sencord Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam, chciałbym zakupić dobry monitor, który sobie poradzi z dynamicznymi grami( bez problemów typu smużenie, nakładanie się klatek, chciałbym aby to nie istniało) jak i będzie posiadał znośne kolorki. Rozmiar to ok. 22-24'' i w cenie ok. 1600 - Oto moje typy: FS2331,HP ZR24W i Dell U2410. Kolejno: SAMSUNG SyncMaster XL2370HD,Asus VE247H, LG E2370V-BF. Pozdrawiam. PS U mnie w sklepie polecają Della, ale nie wiem czy nie będzie smużenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2011 ( bez problemów typu smużenie, nakładanie się klatek, chciałbym aby to nie istniało) hehe, nie tylko ty, ja też i wiele innych forumowiczów :). monitory w których przebierasz to raczej do grafiki ci się przydarzą niż do grania, większość to matryce IPS z wysokim response time i dobrymi kątami widzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 iiyama 2712 jak na matryce tn ma zarąbiste kolory(koło 2 deltaE), bez imput laga pratycznie i smużenia(2ms plus overdrive) ten dell co wymieniasz zdaje się że ma ~60ms imput lag... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sencord Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2011 Rozumiem, ale niestety 27'' to za dużo. Może coś o tym asusie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 ja nie znam tego modelu, nie widziałem go na oczy, po opiniach można stwierdzić, że jest raczej ok, ludzie narzekają na menu, ale podobno można się przyzwyczaić, rozejrzyj się jeszcze, świat się nie kończy tylko na tych kilku modelach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...