Skocz do zawartości
Wofek

Kiedy będzie forum giełda ????

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym uważał z tą giełdą. Już widzę te spalone procki, przegrzane pamiątki itp. sprzedawane po atrakcyjnych cenach  :wink:

Taa, lepiej płacić na allegro i liczyć na to, że ktoś zauważy reklamę w gąszczu innych.

Poza tym tutaj nie jestem zmuszony sprzedawać to co ew bym wystawiał na sprzedaż.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym uważał z tą giełdą. Już widzę te spalone procki, przegrzane pamiątki itp. sprzedawane po atrakcyjnych cenach  :wink:

Taa, lepiej płacić na allegro i liczyć na to, że ktoś zauważy reklamę w gąszczu innych.

Poza tym tutaj nie jestem zmuszony sprzedawać to co ew bym wystawiał na sprzedaż.

Sam widzisz sprzedawać lepiej tu, kupować chyba lepiej na Allegro, albo z ręki do ręki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam widzisz sprzedawać lepiej tu, kupować chyba lepiej na Allegro, albo z ręki do ręki :wink:

No nie wiem, czy lepiej na allegro. Tutaj możnaby się dogadać co do wszystkiego i co najważniejsze tu nie byłoby prowizji od zprzedaży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wofek napisał :

Na allegro tym ludziom nie ufam ! A tutaj 99% ludzi bym spokojnie zaufał !

Nio, ale przyjdzie Ci jakiś buc, którego nie znasz, da pare postów, niby wszystko oki, a kolo Cie (lub kogoś innego) oszuka. :cry: Niestety trzeba się pogodzić, z tym, że są tacy ludzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro tym ludziom nie ufam ! A tutaj 99% ludzi bym spokojnie zaufał !

Wofek, chyba niekonsekwentny jestes ?

Na ALLEGRO kazdy user ma karte Usera, mozesz sprawdzic , w jaki sposob zalatwia transakcje.

Nie powiesz mi chyba ze nie zaufasz facetowi ktory ma 150 , czy 500 POZYTYWnie zalatwionych aukcji ???

Na farum ufasz tak w ciemno ???

Dzieciak z Ciebie IMHO, kierujesz sie emocjami, nie rozsadkiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam sie z dwoma ostatnimi postami. Jak tu ufać?? Co z tego, ze ma z 200 postow? To nie znaczy, ze kogos w bambuko nie zrobi :). Kaeres ma ponad 1000 postow, ale nie zaufal bym mu ;) Sorry za taki przyklad, ale to prawda :? .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz ja raczej zaufal bym bardziej osoba na Allegro (komentarze). Chociaz paru osoba z tego forum potrafil bym zaufac i jestem pewien ze nie zawiodl bym sie. Proponuje _wszystkie_ ogloszenia kierowac na www.tweak.pl/gielda wtedy sie to rozkreci. Sprawa gieldy na forum wydaje mnie sie zamknieta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam wole forum na allegor jest duzo takich co nabijaja sobie komentarze np widzialem takie cos "kup sobie komentarz!! za 2zl"

albo "jajko na miekko" 10gr ja tam wole saufac jakiemus co ma 200 postow na forum niz 500 komentarzy na allegro btw

mam VooDoo2 przypalone ma cos z 6 kosciami pamieci grzeja sie jak cholera i chyba przez to sa takie kwadraciki na ekranie (szachownica)

ma terz uderwane dwie nuzki przy czypsecie ale cienkim grotem bez problemu przylutujesz (oderwane od plytki) cena do negocjacji widomosc na priv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

By się przydało forum giełda, ale trzeba brać pod uwagę, że w większości użytkownicy to osoby w dużej mierze zaawansowane, a jakby nawet chciały by coś kupić i się wachały, to zaraz będą topiki typu " Czy warto kupić.......( tu wstaw co chcesz)" Raczej większego interesu tutaj nikt nie zrobi, no moze Lisek ze swoim sklepem by wkońcu coś zamieszał więcej ;)

Osobiście jetem za dodatkowym "forum giełda", choćby na próbę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...