marcin216 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam Po 5 latach padła mi moja płyta ASUS M2N-E, z braku funduszy kupiłem używaną ASUS M2N-E SLI rev 1.0. Mam z nią mały problem (na który nie znalazłem odpowiedzi tutaj), gdyż nie umię do niej znaleźć nowych sterowników do chipsetu, którym jest nforce 500 SLI. Na stronie Nvidi w sterownikach jest seria nforce 5, jednak nie ma tam do pobrania sterowników do nforce 500SLI. Jedyne sterowniki jakie znalazłem są na stronie ASUSA ale są one z 2006 roku... i mają jakieś dziwne oznaczenia. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RemiKo_ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wybierz sterownik pod odpowiedni system z listy: KLIK i działaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin216 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wybierz sterownik pod odpowiedni system z listy: KLIK i działaj :) Rozumiem że dla mnie będzie ten: nForce4/500 series - Windows 2000/XP Version: 6.86 Release Date: July 7, 2006 Tylko dlaczego to takie stare? i dlaczego na asusie są sterowniki z nowszą datą? -> 2006.12.11 update. Już nic z tego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...