[yarazz] Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Mam lacze 160kbit ale w rzeczywistosci jest 128kbit - tak mnie troszke w hu,ja zrobili ;) Ale zauwazylem ze od 3 godzin pliki mi sie sciagaja ze srednia predkoscia 100 - 200 kB/s :lol: :lol: :lol: Normalnie 2mbit/s w cenie 128kbit/s ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 "]Mam lacze 160kbit ale w rzeczywistosci jest 128kbit - tak mnie troszke w hu,ja zrobili ;) Ale zauwazylem ze od 3 godzin pliki mi sie sciagaja ze srednia predkoscia 100 - 200 kB/s :lol: :lol: :lol: Normalnie 2mbit/s w cenie 128kbit/s ! :D To sie zdarza czasami np. po awariach. Naprawia i potem sie okazuje, ze nie ograniczyli userom pasma. W mojej sieci, zdarzylo sie to pare razy, a trwalo nie dluzej niz kilka godzin. Raz tylko mialem 1Mbit (normalnie 150kbps) przez tydzien :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 No to zeby sie jak najpozniej zorientowali :lol: Max staly speed: 235kB/s :) edit 12:56 Eee koniec :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...