DrKleiner Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Orientujecie się może kto na forum poza Maniakalnym (nie odpisuje) zajmuje się robieniem topów do bloków z plexy? Ponieważ szukam takiej osoby żeby zrobiła mi top do Priosna V2 Pro o rozstawie śrub montażowych 42x42mm na socket LGA1155. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Maniakalny zmył się na PCLab'a i zajmuje się bitcoinem, więc może być ciężko z pomocą z jego strony, ale sprawdź ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopler Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Niestety jakiś czas temu pisałem do niego o nowy top do bloku który mi robił (stary z plexy popękał i cieknie), ale odzewu zero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 To samo, pisałem na PurePC, PCLab, GG nic... poczekam jeszcze trochę może ktoś się znajdzie jak nie to będzie oryginalna zapinka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 jakby co to ja Ci moge pomoc. A co to jest bitcon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...