popo Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Czy ktos moze wie jakie ma dzielniki dla agp i pci? i jak jest z reg. napiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Czy ktos moze wie jakie ma dzielniki dla agp i pci? i jak jest z reg. napiec? Hehe, z tego co wiem, to ma FSB do 140MHz, więc dzielniki są niepotrzebne (tak było na stronie ASUSa i prawdę mówiąc nie chce mi się w to wieżyć). Ta płyta obsługuje RDRAMy, tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Czy ktos moze wie jakie ma dzielniki dla agp i pci? i jak jest z reg. napiec? Hehe, z tego co wiem, to ma FSB do 140MHz, więc dzielniki są niepotrzebne (tak było na stronie ASUSa i prawdę mówiąc nie chce mi się w to wieżyć). Ta płyta obsługuje RDRAMy, tak? FSB do 200... wejdz sobie na glowna strone tweak'a i tam jest jeden news wlasnie o tej plycie. Dodatkowo wejdz na strone ASUS'a - tak wszystko pisze. :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...