arthx Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 w sklepie z osprzetem zeglarsko-alpinistycznym w plocku na ulicy slonecznej ... troszke daleko od wroclawia :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Ja tam nie wiem gdzie sa takie sklepy. Ja tu tylko studiuje i wiem gdzie sa kluby lub pub'y ale sklepy alpinistyczne? Kto wie gdzie we wrocławiu jest sklep alpinistyczny lub żeglarski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 m-k juz dziala, mozna poczytac http://moded-kompz.net/?name=Mods&id=27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 U Mate maja byc niedlugo te owijki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja mam pytanko!! czy jak owiniemy juz kable od zasilania czymkolwiek..to nie zrobia sie za grube????nie zaczna czasem robić Sztucznego tłoku w budzie???? blokujac przy tym przepływ powietrza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja mam pytanko!! czy jak owiniemy juz kable od zasilania czymkolwiek..to nie zrobia sie za grube????nie zaczna czasem robić Sztucznego tłoku w budzie???? blokujac przy tym przepływ powietrza? Zalezy czym owiniesz :o Jezeli jednak bedzie ci przeszkadzac ten 1mm wiecej na obwodzie, to moze lepiej nie owijaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja mam pytanko!! czy jak owiniemy juz kable od zasilania czymkolwiek..to nie zrobia sie za grube????nie zaczna czasem robić Sztucznego tłoku w budzie???? blokujac przy tym przepływ powietrza? Zalezy czym owiniesz :o Jezeli jednak bedzie ci przeszkadzac ten 1mm wiecej na obwodzie, to moze lepiej nie owijaj :wink: czy to nie bedzie wiecej jak jeden milimeter? tzn przeciez jak sie owinie tym z liny to bedzieobwód gdzies srednicy ponad 1cm (tak mi sie wydaje)..wiec sporo juz troszke:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja mam pytanko!! czy jak owiniemy juz kable od zasilania czymkolwiek..to nie zrobia sie za grube????nie zaczna czasem robić Sztucznego tłoku w budzie???? blokujac przy tym przepływ powietrza? Zalezy czym owiniesz :o Jezeli jednak bedzie ci przeszkadzac ten 1mm wiecej na obwodzie, to moze lepiej nie owijaj :wink: czy to nie bedzie wiecej jak jeden milimeter? tzn przeciez jak sie owinie tym z liny to bedzieobwód gdzies srednicy ponad 1cm (tak mi sie wydaje)..wiec sporo juz troszke:( hehe .......... To nie tak tomcyk Jak chcesz owijke z liny, to poprostu jakby sciagasz z niej skorke, tylko wierzchnia wastwe zapodajesz na kabel, a to nawet mniej niz 1mm Jezeli chcesz owijki takie jak np ja mam na kablach to bedzie to okolo 1,5 mm grubiej. tak wiec w niczym nie bedzie przeszkadzac, a wrecz odwrotnie, no i ladnie bedzie wygladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnichuu Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ja tam taśmy od hdd i fdd ścisnąłem i obkleiłem szarą taśmą pakową bardzo fajnie wyszło i co najważniejsze ekonomicznie, nie ma też problemu z wygienciem taśmy nie jest sztywna :D jestem bardzo zadowolony z tego moda bo to jak na razie mój jedyny mod budy :wink: będzie kasa to coś jeszcze zrobie i oczywiście fotki będą na forum :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 szara pakowa ? musisz dac fotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetFly Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Wiecie co, dzisiaj w praktikerze (w Bytomiu) widziałem takie osłonki na kable, co wyglądają jak kabel pomiędzy telefonem a słuchawką. Były różne średnice a dł: 1m. Cena takiej osłonki o średnicy 1 cm to 11.95 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Wiecie co, dzisiaj w praktikerze (w Bytomiu) widziałem takie osłonki na kable, co wyglądają jak kabel pomiędzy telefonem a słuchawką. Były różne średnice a dł: 1m. Cena takiej osłonki o średnicy 1 cm to 11.95 zł.masz na mysli owijke, nieprawdaz ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetFly Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Alez oczywiscie :) Fajnie one wyglądają, tylko że widziałem jedynie szare... WIE ktoś gdzie kupić takie niebieskie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...