Kszysiu Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam Moja siostra męczy mnie, że od kiedy wgrałem jej 7 to dzwięk na laptopie jest ciszej. wiecie może co z tym zrobić? z tego co mi się zdaje, to może być spowodowane brakiem equalizera - w xp była możliwość ustawienia equalizera samemu (z 10 "suwaczków") a na 7 już tej opcji nie ma (tylko gotowce typu rock,pop itp) - a mi się zdaje że na xp dużo było podniesione wszystko w gore ;p Laptop to fujitsu siemens pa3515 pozdrawiam Kszysiu Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez Kszysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) A może by tak podał model dźwiękówki, tzn jeśli zintegrowana z płytą to model płyty głównej? Edit: Ok, widzę, że to Realtek ALC888. Sciągałeś najnowsze stery dla tego układu ze stronki Realteka? Realtek Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donald Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Sprubuj z kodekiem AC3{od dzwieku],otwierasz itam masz opcje Option,ustawiasz rodzaj głosnikow ,i PCM sprobuj 32.Przechodzisz do opcji Mixer,i zaznacz w Options wszystkie ptaszki[to Normalize Matrix daje podwyszony dzwiek].Sprubuj w moim laptopie pomogło HP.Odezwij sie NARA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...