slayne Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 czesc pewnie zaraz dostane po głowie ze juz taki topic był i w ogole ale poczytajcie go do konca mam winde 98 se nie przeinstalowałem po zmienia karty wczesniej był gf2pro winfasta na 40.72 (odinstalowane) zainstalowałem catalysty 3.4 i w windzie miałem 60 hz potem poszły w ruch programiki do radków zadziałał rade tweak ale tylko cześciowo bo w windowsie mam juz normalne odświeżanie ale w grach nadal 60 hz a wczesniej było tak ze nawet ustawiałem na 100 i pisało ze jest 100 a dawało 60 hz ps czy wynik 7989 jest ok w 3dmark2001 mam razie mam xp1700@1830MHz(11x166) i radek nie krecony sapphire 9100 pozdro Slayne ps ja w podpisie dodac linka bo na razie wychodzi mi takie cos co widac na dole :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 reinstalni se winde :roll: Co do podpisu to musiz byc wszystko bez spacji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 myslisz ze reinstalka pomoze??? nie chce instalowac xp 98 mi pasuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja ja to kocham jak jest takie wielkie zainteresowanie tematem kurde nikt w98 nie uzywa????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskomp Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Hello. Ja bym widział dwa miejsca gdzie należałoby luknąć. 1. zainstaluj stery do monitora, jeżeli takowe będą, ja na moim LG 700B, przed instalacją miałem 60HZ, po instalacji monit dobrze komunikuje się z kartą i wstawia mi odpowienie odświeżanie. 2. Do tego czy w opcjach karty masz zaznaczone optymalne odświeżanie, czy na sztywno spróbuj dać wyższe. Przy okazji zobacz czy masz odptaszone wykrywanie monitora P&P, po instalce sterów Win powinien poprawnie pobierać dane o odświeżaniu dla danej rozdziałki. pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 juz sobie poradziłem sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...