SEbiii Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam. Chciałbym poznać wasze opinie na team laptopa poniżej, tzn. czy jest to ciekawa oferta czy jedna z wielu etc. Zastanawiam się nad kupnem lapka albo stacjonarnego więc proszę o opinie. Samsung NP-RC730-S01PL W7HP - Laptop - CENA w RTV EURO AGD Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketyow Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Osobiście kupowałbym desktopa, ale to zależy od indywidualnych wymagań. Strasznie tandetnie wygląda ten lapek (jakieś tanie plastiki itd.) jak na swoją cenę, a i nie wiem czy te i7 w laptopie takie potrzebne. Do grania GT540 jest niezłe jak na lapka, ale rozdzielczość 1600x900 trochę obniży wydajność w stosunku do 15,6". Przy testach AIDĄ 64 procesor rozbujał się do 2,6 GHz (chyba tylko w jednym teście do 2,9), ale kiedy pod obciążeniem są 4 rdzenie to nie ma turbo i pracuje jako 2 GHz. Po 10 minutach obciążenia procesora miał koło 85 stopni (nie mogłem dłużej, bo testuję w pracy), ale o dziwo na obudowie nie był zbyt gorący (ACER 7xxx z i7 (ale 45nm) miał 90 w spoczynku na procu, a po paru minutach ponad 105 i obudowa parzyła). Nie miałem czasu zbyt długo potestować i nie wiem jak będzie się grzał z obciążoną grafiką. Natomiast mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEbiii Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2011 dzięki za odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...