Skocz do zawartości
dw10

laptop do 1000 USD

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuje laptopa do 1000 dolarow, max do 1100. Moje wymagania to matryca 15 cali oraz i7 sandy 4 rdzeniowy. Fajnie by bylo jak by miala jakas w miare solidna karte graficzna chociaz nie jest to warunek konieczny. Wazniejsze jest dla mnie solidna obudowa, matowa matryca ( fajnie ale nie koniecznie ) + dysk ssd ( tez nie koniecznie ). rozgladam sie raczej za Lenovo i Dell. Musi byc sklep w USA, za pare dni znajomy jedzie do polski i cos moze mi przywisc. Oczywiscie gwarancja dzialajaca w polsce to absolutna koniecznosc. Ja sie rozgladam po sklepach ale szczerze nic ciekawego nie ma. Moze za duzo sie spodziewam... Mniej wiecej na lapkach sie znam wiec potrzebuje samych propozycji plus jak komus sie chce jakas opinia ale ogolnie mam chyba wiedze wystarczajaca do podjecia decyzji :)

Sprawa bardzo pilna :)

Edit:

Czy laptopy ktore nie sa dostepne w Polsce podchodza pod gwarancje w polsce, np cos takiego:

http:pavilion dv6 6170us

Zastanawiam sie teraz powaznie nad tymi dwoma laptopami, pierwszy:

lenovo

Drugi:

asus

Widze ze brak zainteresowania tematem ;] W kazdym razie wybralem lenovo za 915 dolarow, co prawda tylko rok gwarancji ale przynajmniej uznawana w polsce. Jak cos to temat do usuniecia :)

Edytowane przez dw10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi