Krzak Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2011 Witam wszystkich użytkowników PurePC. Mam nadzieję, iż nie było takiego tematu poprzednio (ja takiego nie znalazłem). Generalnie poszukuje monitora/TV 24-27", który będzie przystosowany do gier (120Hz, 3D-opcjonalnie) oraz będzie posiadał tuner TV. Ja osobiście nie mogłem znaleść monitora, który by spełniał te wymagania, więc zakładam, że taki może nie istnieć. W związku z tym chętnie wysłucham propozycji innych forumowiczów odnośnie monitorów, które będą posiadały przynajmniej zbliżone parametry. W ostateczności będę prosił o pomoc w doradzeniu monitora wyłącznie do gier. Budżet: 800-2500zł Z góry przepraszam za wszelkie błędy, oraz dziękuję za wszelkie propozycję i za pomoc w poszukiwaniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
commiq Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Pozwilę sobie dołączyć do topiku, także interesuje mnie wymieniony wyżej rodzaj monitorów. Zakładam, że jeśli do gier i 3d opcionalnie to szukamy czegoes z "true 120HZ". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiibr Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Ja kupiłem ten i jestem zadowolony Monitor LCD 23'' Samsung SMP2370HD czarny - LCD 23'' - ram.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...