MaZZeo Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Witam Planuję zmianę monitora na coś większego, w grę wchodzi panorama 22 cale. Jednak jestem z tyłu jeśli chodzi o ten sprzęt i patrzę teraz, że 95% takich monitorów to fullhd. Szczerze mówiąc nie wiem co robić, nie wiem czy mój komp uciągnie gry w fullhd w wysokiej płynności, choć zaznaczam że jeszcze w tym roku mam zamiar zmienić kartę na coś pokroju HD 6950 albo GTX 560ti. Będę grał głównie w Battlefielda 3 więc zapewne fullhd będzie potrzebować dużo mocy. Najgorsze, że jakbym chciał 20 cali to również te monitory mają głównie fullhd i problem nie znika. Doradzicie coś? A może komp z sygny + karta o której mówiłem wystarczy do fullhd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2011 Z doświadczenia wiem, że przy 22" nie widać znaczącej różnicy w filmach/grach między FHD a WSXGA+ (1680x1050). Tanie TNki są prawie w 100% w rozdzielczości FHD. Nie wiem jaki masz budżet ale imo można się zastanowić nad czymś na matrycy IPS tj. np. Monitor LCD Dell 22" LCD 2209WA Czarny - Monitory LCD - Sklep internetowy Agito.pl Tylko ich raczej nie produkują na LEDach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...