FlynN Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Witam. Chciałem się dowiedzieć coś o funkcjonalności pada Otóż jest to pad do pc oraz xbox 360. I tu takie moje pytanie. Pad od x360 po podłączeniu do PC w grach zmienia od razu opcje, jak mamy w grze wstecz, dalej, itp to pokazują nam się przyciski od xboxa więc pady w każdej grze idealnie działają. Czy z tym padem jest tak samo? Co jeszcze możecie o nim powiedzieć (głownie jako użytkownicy tego pada) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Dziwny twór. Wygląda jak P3200 a zwie się jak Cyborg Rumble.. W teorii oba mają XINPUT czyli to o co pytasz, ale np ten ze zdjęcia (żeby on się V5 nazywał to nie kojarzę) nie zadziała z Xboxem :lol: To pad pod PC z XINPUT, którego xkloc nie widzi.. W każdym razie proponuję Razer Onza, bo to lepsza konstrukcja w ogólnym rozrachunku a kosztuje 129 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlynN Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Mi nie chodzi żeby chodził pod xboxem tylko pod Pc. Chodzi mi o to że widziałem jak się "zachowuje" pad z xboxa na PC i pytam czy ten będzie działał tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Toż Ci odpowiadam, że będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...