cepek3 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2011 Ciekaw jestem czy dobry jest ten model do multimediów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2011 do wyświetlania obrazu na pewno nada się :), szukasz monitora do mutlimediów? tzn chcesz, żeby oferował różne środki przekazu? dźwięk, obraz, wideo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cepek3 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2011 (edytowane) Mam go już ale bez pc bo składam dopiero.będzie do gier i filmów a kupiłem go bo był w sklepie za 530 pln.+1 zet transport.I nie wiem jak się ma jakość/cena? ps.Mam go już podpiętego i działa bardzo dobrze,dzięki za zerkanie w temat!Można zamknąć wątek Edytowane 2 Października 2011 przez cepek3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...