Ziomek26 Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Witam serdecznie! Mam problem z kartą graficzną (Nvidia GeForce 8400GS 256mb) (tak mi się wydaje) gdyż od jakiegoś czasu pojawiły mi się różowe kreseczki i kropki na całym ekranie. Problem pojawił się dość dawno, zaczeło się od zacinania komputera. Karta się nie przegrzewa, wentylatorek na niej chodzi i wydaje sie, że jest wszystko ok, ale gdy mam włączoną Kartę Graficzną to komputer od razu sie zacina! Jak tylko go włączę. Wtedy wchodze przez tryb awaryjny i wyłączam karte i po tym procesie jest okej, PC się normalnie włącza. Zmieniałem sterowniki, instalowałem chyba wszystkie wersje, zmieniałem system(Vista/7/vista), dokładnie czyściłem podzespoły komputera lecz to nic nie pomogło. Dodam jeszcze że literki w biosie są takie dziwne (zamiast np. Hard Disc jest ghjasdy xsa) Co to może być? Jak to naprawić? specyfikacja komputera: -Procesor Intel pentium Dual core 1,6 GHz -1 GB ram -Dysk 250 GB Sata2 -Win Vista Home Edition 32 bit Ten komputer jest od początku taki sam, nie dokupywałem nic nowego do niego, od nowości jest taki, jak napisałem. Nawet Vista (orginalna). Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Pewnie po 6 latach zaczyna kończyć swój żywot Megabajt dostarczony razem z obudową ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...