uszczak4 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Witam! Posiadam od roku laptop HP Pavilon DV6. Pewnego dnia antywirus wykrył mi wirusa i spytał czu go usunąć , zaznaczyłem opcję usuń, potem nie mogłem w nic wejść (gadu gadu , antywirus,internet itp) z wyjątkiem ,,mój komputer" ,,panel sterowania" itp. Laptop ma oryginalny system operacyjny Windows 7 64.- bitowa. Nie dostałem do niego żadnej płytki instalacyjnej z Windowsem ( dodam jeszcze że gdy go zakupiłem i odpaliłem od razu instalował mi się Windows ). Próbowałem podczas uruchomienia przywrócił Windowsa programem który był w systemie o nazwie: ,,Recowery Manager" to nic się nie dzieje, najprawdopodobnie antywirus usunoł plik systemowy. Moje pytanie brzmi : w jaki sposób mogę przywrucić/ zainstalować Windowsa by pozbyć się wirusa ( w grę nie wchodzi nieoryginalny Windows).Nie mogę wejść z menu start w ten program : Recorwery Manager. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 hp recovery partition F11 - Szukaj w Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszczak4 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 ale gdy chcę z tgeo wystartować to od razu Windows się wczytuje ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 To zaopatrz się w (oczywiście oryginalną ;] ) płytę instalacyjną Windows 7. Zainstalujesz taką samą wersję, wiszesz klucz z nalepki i normalnie się aktywuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...