xxxxxxxxxxxxxxxx Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 mam gt120 i rano gdy włączałem kompa to pokazywało tylko ekran startowy z tą białą kreską i to wszystko wymieniłem kartę i wszystko było ok ale dzień później przeczyściłem starą i włączało siędo ekranu gdzie ładuje się windows i to koniec wie ktoś czy można naprawić tę kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2011 Można naprawić ale się nie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxxxxxxxxxxxxxx Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2011 (edytowane) A czy jak bym podłączył pod tę 2 wejście to jest jakaś szansa żeby działała?? Edytowane 13 Października 2011 przez xxxxxxxxxxxxxxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...