Keshiki Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) Witam, mam pewien drobny problem(?) z monitorem iiyama ProLite B2409HDS, a mianowicie - gdy uruchamiam jakiś film, a następnie włączam full screena (lub odwrotnie, minimalizuję obraz) monitor na kilka sekund gaśnie, a następnie pojawia się właściwy obraz oraz ramka informacyjna monitora z napisem HDMI (bo na takim kablu jest podłączony do laptopa). Podobny problem występuje przy uruchamianiu/minimalizacji gier. Nie wydaje się to być jakiś szczególnie poważny problem, jednak bywa to irytujące. I moje pytanie brzmi - czy da się to jakoś wyłączyć, czy "ten model już tak ma"? Edytowane 23 Października 2011 przez Keshiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keshiki Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Zauważyłem także, że jeśli włączę tryb monitora rozszerzonego, w którym monitor laptopa ustawiony jest jako główny, problem ten nie występuje. W ustawieniach monitora typ sygnału ustawiony jest na HDMI. Naprawdę nikt nie spotkał się z podobnym przypadkiem? Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby jakaś osoba posiadająca ten monitor napisała, czy u niej również występuje taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...