un_ix Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 :arrow: witam czy orientuje sie ktos w cenach podzespolow komputerowych na gieldzie w Katowicach? bede wdzieczny, jesli mi je podacie. a rozchodzi sie o: - EPOX 8KHA+ - AMD ATHLON XP 1900+ - DDRAM 256 MB PC 266 MHz (najlepiej Infineon'y) - Seagate 80 GB Barracuda IV - ModeCom FEEL V z gory serdeczne dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Tam to najlepiej jechać samemu ceny za każdym razem sie trochę różnią pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 :arrow: witam czy orientuje sie ktos w cenach podzespolow komputerowych na gieldzie w Katowicach? bede wdzieczny, jesli mi je podacie. a rozchodzi sie o: - EPOX 8KHA+ - AMD ATHLON XP 1900+ - DDRAM 256 MB PC 266 MHz (najlepiej Infineon'y) - Seagate 80 GB Barracuda IV - ModeCom FEEL V z gory serdeczne dzieki. Masz tu ceny z zeszłego tygodnia z jednej z firm: epox =490zl athlon =580zl ddr zwykly =150zl nie ma na gieldzie nigdzie firmowek b4 =500zl a to modecom feel v to nie wiem co to za potwor :))) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 :arrow: witam czy orientuje sie ktos w cenach podzespolow komputerowych na gieldzie w Katowicach? bede wdzieczny, jesli mi je podacie. a rozchodzi sie o: - EPOX 8KHA+ - AMD ATHLON XP 1900+ - DDRAM 256 MB PC 266 MHz (najlepiej Infineon'y) - Seagate 80 GB Barracuda IV - ModeCom FEEL V z gory serdeczne dzieki. Masz tu ceny z zeszłego tygodnia z jednej z firm: epox =490zl athlon =580zl ddr zwykly =150zl nie ma na gieldzie nigdzie firmowek b4 =500zl a to modecom feel v to nie wiem co to za potwor :))) pozdrawiam :arrow: dzieki serdzeczne dla narciarza - bardzo mi pomoglec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 na gieldzie w Katowicach, nie kupisz ModeComa, chyba z ktos mialby uzywany, nowych nie sprowadzaja, bo za drogie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 na gieldzie w Katowicach, nie kupisz ModeComa, chyba z ktos mialby uzywany, nowych nie sprowadzaja, bo za drogie ;) w katowicah to to wogole jest dentka z obudowami , chyba ze chce sie komus malowac i cionc je (inaczej nie umiem na nie paczec) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 na gieldzie w Katowicach, nie kupisz ModeComa, chyba z ktos mialby uzywany, nowych nie sprowadzaja, bo za drogie ;) w katowicah to to wogole jest dentka z obudowami , chyba ze chce sie komus malowac i cionc je (inaczej nie umiem na nie paczec) Zgadza się sam kupowałem obudowe ostatnio i musiałem przerobić ja na własne potrzeby. Zadnego wyboru na gieldzie nie mają na dodatek wszędzie na każdym stoisku te same stoja. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 na gieldzie w Katowicach, nie kupisz ModeComa, chyba z ktos mialby uzywany, nowych nie sprowadzaja, bo za drogie ;) :arrow: bylem w sobote na gieldzie :!: kupilem tam ModeCom'a Fine (zupelnie nowy) :wink: jeden, porzadny sklep go mial - Fenix. tak to same Cologeny byly u innych. kupilem u nich takze reszte sprzetu, co widac w mojm podpisie (na dole tej wypowiedzi). zapraszam do ich stoiska na gieldzie. mozna bylo sie z nimi troche potragowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...