Wiedzmin_ Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 (edytowane) Witam, mam poważne problemy ze znalezieniem sterowników pod XP do tego ustrojstwa: Acer Aspire 5742g-373g50Mnkk (Core i3-370M, HD5470, 3GB RAMu, 500GB HDD). Część rzeczy pod win7 poszła, ale nie mogę uruchomić nic do obsługi Bluetooth i wifi. W managerze urządzeń jest jedno nie rozpoznane urządzenie, ID: 168C002E i jest opisane jako kontroler sieci. Czy ma ktoś tą wersję laptopa i udało mu się zainstalować te 2 urządzenia? EDIT: Problem obszedłem zmieniając właściciela i system na win7... Ciekawi mnie jeszcze tylko taka sprawa: na dysku jest oryginalna partycja recovery, ale nie mogłem w żaden sposób uruchomić odzyskiwania systemu (nie była wykonana płytka recovery). Zainstalowałem więc tę samą wersję win7hp 64bit z płyty. Może jednak da się użyć tej partycji recovery w jakiś sposób do odzyskania systemu w razie draki? Edytowane 13 Października 2011 przez Wiedzmin_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...