un_ix Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 :arrow: witam ponownie kupuje jednak obudowe ModeCom Feel V, a nie jak planowalem Codegen 6016. mam prosbe do uzytkownikow tej obudowy tj. ModeCom Feel V. prosze o napisanie swojej recenzji na jej temat. z gory dzieki. P.S. czy w zestawie z obudowa sa wiatraki. jezeli tak, to gdzie sa i jakie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 A wiec tak. Tez juz kiedys zadawalem to pytanie tutaj na forum i nikt nie raczyl mi odpowiedziec ,wiec.... kupilem obudowe "Angel" hehe. Drozsza ,ale kit. Co do tego Feel V z tego co slyszalem bardzo fajna ,mialem taka kupic ,ale dolozylem i kupilem w/w. Co do tych wiatrakow to sa dwa i nie halasuja zbytnio. U mnie komp pracuje non-stop i spie jak zabity (takie same wiatraki sa u mnie w obudowie). Jakby co mozesz sprawdzic specyfikacje: http://www.modecom.pl/fellv.html pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 :arrow: witam ponownie kupuje jednak obudowe ModeCom Feel V, a nie jak planowalem Codegen 6016. mam prosbe do uzytkownikow tej obudowy tj. ModeCom Feel V. prosze o napisanie swojej recenzji na jej temat. z gory dzieki. P.S. czy w zestawie z obudowa sa wiatraki. jezeli tak, to gdzie sa i jakie? a wiec tak obudowa jest zaj@$@# cicha [blacha jest bardzo gróba a samo obudowa sporawo wazy] wiatraki sa 3 -jeden w zasilaczu [wzgladnie cichy] -z tyłu 80x80 i z przodu 60x60 z fajniekszych rzeczy to -zaslepki na cd-rom w kolorze obudowy -z przodu panel na usb i audio -sróby które mozesz zakrecac reka -fajny kolor jedyne co mi sie nie pdoba te ze przycisk reset jest taki mały i nie idze go przycisnac bez np zapałki ale juz to zmieniłem... mała modyfikacja 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 :arrow: powyzsze wypowiedzi sa bardzo zachencajace :lol: . czy ModeCom Feel V moge dostac na katowickiej gieldzie komputerowej? jezeli nie tam, to gdzie (mieszkam w Gliwicach, woj. slaskie)? prosze o informacje, a za poprzednie wypowiedzi serdecznie dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 :arrow: powyzsze wypowiedzi sa bardzo zachencajace :lol: . czy ModeCom Feel V moge dostac na katowickiej gieldzie komputerowej? jezeli nie tam, to gdzie (mieszkam w Gliwicach, woj. slaskie)? prosze o informacje, a za poprzednie wypowiedzi serdecznie dziekuje. e tam giełdy kup w komputroniku.pl obudowa jest dosyc ciezka, a i do domu ci dowiaza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 :arrow: powyzsze wypowiedzi sa bardzo zachencajace :lol: . czy ModeCom Feel V moge dostac na katowickiej gieldzie komputerowej? jezeli nie tam, to gdzie (mieszkam w Gliwicach, woj. slaskie)? prosze o informacje, a za poprzednie wypowiedzi serdecznie dziekuje. ModeComa nie kupisz , ani na Katowickiej, ani w Myslowicach, ani w Milowicach. Tak jak kolega powyzej, polecam Komputronika, mi wyslali , tzn. dostarczyli (Serfisko) na drugi dzien po mailu potwierdzajacym zamowienie. Koszt wysylki to 20 zl, chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Ja też myślałem nad tą obudową. Ale dla mnie najważniejszy jest poziom hałasu. Czy ktoś może wie ile on wynosi dla zamkniętej obudowy i : a) włączonych wszystkich wentylatorach, B) tyklo wentylator w zasilaczu. A i przy okazji możecie mi polecić jakiś naprawdę cichy went. na GF2MX i do zasilacza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 kupuję tą obudowę ale powiedzcie mi jeszce po ile ona u was stoi bo we wrocławiu można ją kupić za 295zł, dobrze to czy źle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 :arrow: witam ponownie kupuje jednak obudowe ModeCom Feel V, a nie jak planowalem Codegen 6016. mam prosbe do uzytkownikow tej obudowy tj. ModeCom Feel V. prosze o napisanie swojej recenzji na jej temat. z gory dzieki. P.S. czy w zestawie z obudowa sa wiatraki. jezeli tak, to gdzie sa i jakie? a wiec tak obudowa jest zaj@$@# cicha [blacha jest bardzo gróba a samo obudowa sporawo wazy] wiatraki sa 3 -jeden w zasilaczu [wzgladnie cichy] -z tyłu 80x80 i z przodu 60x60 z fajniekszych rzeczy to -zaslepki na cd-rom w kolorze obudowy -z przodu panel na usb i audio -sróby które mozesz zakrecac reka -fajny kolor jedyne co mi sie nie pdoba te ze przycisk reset jest taki mały i nie idze go przycisnac bez np zapałki ale juz to zmieniłem... mała modyfikacja 8) Ty ja mam 2 wiatraki. Zasilacz i wyrzucajacy powietrze z obudowy. Tobie dali 3?? dziwne moze kupiłeś model najnowszy podobno ją troche poszezyli itp. ciekawe.. A co do tej obudowy to jest wypaśna ale klapki i tak odkręciłem bo wole miec wszystko jasno opisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ja mojego kupilem w Katowickim Auchanie (oszolomie jak kto woli),a dokladnie w VideoBicie (to taki maly sklepik).Wczoraj jeszcze mieli FV,ja nie bedzie to sprowadza.Ten oszolom jest na 1000-leciu jak bys nie wiedzial.Kosztuje ok.350zl,moze troche miej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 kupuję tą obudowę ale powiedzcie mi jeszce po ile ona u was stoi bo we wrocławiu można ją kupić za 295zł, dobrze to czy źle? normalnie tak jak wszedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 :arrow: ... dzieki za wypowiedzi. ja mam juz ModeCom'a Fine. jedynym minusem tej obudowy jest glebokosc, a poza tym full wypas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 E tam enlight jest fajniejszy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 :arrow: powyzsze wypowiedzi sa bardzo zachencajace :lol: . czy ModeCom Feel V moge dostac na katowickiej gieldzie komputerowej? jezeli nie tam, to gdzie (mieszkam w Gliwicach, woj. slaskie)? prosze o informacje, a za poprzednie wypowiedzi serdecznie dziekuje. W samych Gliwicach widziałem dzisiaj tą obudowę za 419zł w RedBoxie na ul. Konstytucjii - muszę przyznać, że sam sklep, a zwłaszcza serwis ma o niebo lepszą obsługę niż w Zabrzu. Jeżeli masz samochód to w Centrum Handlowym Plejada w Bytomiu jest sklep z sieci PTR (www.ptr.pl), gdzie widziałem dzisiaj tą obudowę po 360zł (mają w trzech kolorach: biała, niebieska, srebrna), model Angel po 379. Z Gliwic jest to jakieś 10-15 minut jadąc A4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...