bonaventura Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Witam serdecznie! Zauważyłem, że sporo już jest podobnych tematów w tym dziale, chciałbym jednak sprecyzować moje wymagania i dokonać rozsądnego wyboru, postanowiłem poprosić Was, drodzy forumowicze o pomoc :D Zamierzam wydać na laptopa maksymalnie 3500 zł (jest to ostateczna górna granica której nie mogę przekroczyć - powiem szczerze - chciałbym nawet zmieścić się w 3 kaflach). Komputer ma znaleźć zastosowanie przede wszystkim w grach (uwielbiam od czasu do czasu odreagować pykając w jakieś nowe produkcje), programach typu AutoCAD i CATIA, jak również programach graficznych pokroju Photoshopa. Oczywiście zaznaczam z góry, że nie oczekuję iż w tej cenie żadnego cudu techniki ;) Miałby to być laptop o matrycy 15-16 cali. Zależy mi niezmiernie na możliwie maksymalnie wydajnej karcie graficznej. Chciałbym też uniknąć laptopów HP - miałem i nie wspominam najmilej ze względu na spory hałas i wysokie temperatury pracy. Rodzaj matrycy nie odgrywa większego znaczenia, może być zarówno glare jak i matt. Uprzejmie proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 kolejny raz - w tej cenie msi z gtx560 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...