Piospi Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Witam, chcę kupić używane ramy. http://i1090.photobucket.com/albums/i380/pwnager9/DSC02046.jpg - tutaj test (oczywiście nie wiem czy test został poprawnie skonfigurowany), czy wszystko jest w porządku ? pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2011 przez Piospi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Może RAM jest sprawny, może nie.. błędami nie sypie ale po 20min testu nie wiele można powiedzieć.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 To jak długo trzeba testować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie ma reguły.. im dłużej tym lepiej.. już widziałem przypadki, że pamięć przechodziła pierwszy loop bez problemu a w następnych sypała błędami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2011 Zdarzały się też kości ddr3 które nie wywalały błędów w Memtest mimo, że były uszkodzone. Goldmemory szybciej wykrywał błędy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...