Efes Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) Witam. Niedawno zacząłem studia i potrzebuję laptopa dla ułatwienia pracy. Fundusze jakie posiadam to 3000 zł. Interesują mnie głównie laptopy bez systemu operacyjnego. Niestety w temacie jestem zielony, przeglądałem fora i w oko wpadł mi tylko ten: MSI GE620DX-404XPL - opis, informacje, dane techniczne produktu Co o nim sądzicie? Może są inne laptopy godne polecenia przy studiowaniu do 3000 zł? Pozdrawiam Edytowane 8 Listopada 2011 przez Efes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 To też się dołączę do tematu: Cenna ta sama - 3000zł , wielkość ekranu 15 -16 cali... Laptop ma służyć przede wszystkim do przeglądania internetu , sporadycznie gry ,ale to naprawdę sporadycznie... Co polecacie ? A i jakie marki są najlepsze jeśli chodzi o lapki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...