KOMUNA Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Kupilem nagrywarke Hewlett-Packard CD-Writer Plus 8x4x32x, alopierwszym wypaleniu płyty zauważyłem że wypalami podan 30 min. z płytke z predkością 8x, postanowiłem więc spróbować wypalić CD-RW i ku mojemu zdziwieniu wypal krążek w 14 min. Może ktoś wie co jest nie tak z tą wypalarką? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Proponuje sprawdzic 3 rzeczy: 1 :arrow: Sprawdz panelu sterowania, w ust. kontrolera IDE czy masz DMA wlaczone. 2 :arrow: Mozesz sprobować zainstalowac nowe force ASPI, zassasz je z serwera www.cdrifo.pl i zrob to w taki sposob jak ponizej: dumpaspi killaspi restart instaspi restart aspichk sprawdz, czy nero dziala jak nie, to je przeinstaluj 3 :arrow: Sprawdz tasme albo sprobuj lepszych nosnikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zrobiłem tak jak kazałeś i to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 To dziwne....A moze nie zainstaluj najnowsze Via Service Pack... BTW: Po co ci ten HP-ek jezeli jezeli w podpisie masz LG 48/24/48 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 KUPIŁEM DLA KOLEGI SPRAWDZAŁEM GO U NIEGO I U MNIE I JEST TO SAMO TROCHĘ TO DZIWNE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 KUPIŁEM DLA KOLEGI SPRAWDZAŁEM GO U NIEGO I U MNIE I JEST TO SAMO TROCHĘ TO DZIWNE Dobra, nie wkurzaj się tak... :lol: (po twoim stylu posta to wywnioskowałem :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Moze masz tak ustawione w programie do nagrywania. Czym nagrywasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 jaki masz model tego HP - jak 9100i/9110i to sprawdz firmware jak starszy niz 1.0C to zapodaj ten (u mnie model 9100i z tym firmwarem dziala od paru lat bez problemu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Nagrywam programem NERO 5.5.9.9. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Jest Hewlett Packard CD-Writer 9100 dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...