kameleo19 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 (edytowane) Witam mam problem z moja karta 4870, po wymianie procka na płycie asus p5ql pro z e5300 na xeon 3110(odpowiednik e8400) co jakiś czas mam zwiechy gry i świeci się dioda d601 ( która z tego co wyczytałem odpowiada za napięcie - temp max vddc to 60*C ) więc teraz takie pytanie czy to możliwe że zasilacz ocz Modxstream (modularne kable) 500W jest za slaby to takiego zestawu? czy jedyną przyczyną jest karta? nie mam za bardzo możliwości sprawdzenia innego zasilacza dlatego pytam.. zrzut z gpu-z http://gpuz.techpowerup.com/11/11/13/h87.png http://gpuz.techpowerup.com/11/11/13/478.png Edytowane 13 Listopada 2011 przez kameleo19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Chyba ModXStream.. Robiłeś Clear CMOS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleo19 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 poprawilem, tak robiłem niewiele to pomogło..właściwie to probowalem nawet obnizac zegary karty ale i tak na nic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 może karta się kończy powoli>>>zimne luty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleo19 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 ale to nie tlumaczy dlaczego raz moge pograc bez problemu a nieraz jest d601 zaraz po włączeniu gry.. moze aktualizacja biosu? tylko gdzie go szukac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleo19 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 przegrzany thermalpad przy vddc o dziwo czujnik pokazywał niska temperaturę, po wymianie mam wyższe temperatury ale 0 zwiech.. wiec to było to.. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...