Blademasterz Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy wymienionego w temacie monitora. Chciałbym się dowiedzieć jak zdjąć z niego obudowe, gdyż musze sprawdzić kondensatory.Jesli ktos rozkladal na czesci tego LCD prosze napisac jak to zrobić. Monitor nie posiada zadnych wkretow, zaciskow itp. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 szukaj w google pod hasłem: Flatron L1717S maintenance, zajrzałem, ale z tego co widziałem to podręcznik jest płatny około 7-17$, chyba, że masz jakieś lepsze metody szukania niż ja to może uda Ci się znaleźć, może w koreańskim będzie za darmo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blademasterz Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Juz chyba wiem jak go otworzyc, dzisiaj poprobuje nie mnie jednak dzieki za info:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2011 udało Ci się w końcu go otworzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...