seeek Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam, mam problem z mikrofonem. Mianowicie tak jak w temacie - nagrywa tylko na jeden kanał (sprawdzałem w Adobe Audition). Mikrofon: Shure C606 + przejściówka stereo Karta Dźwiękowa: Sound Blaster Audigy 2 ZS GOLD System: Windows XP SP3 Wcześniej na karcie Sound Blaster Audigy SE nie było takich problemów z tym samym mikrofonem. Niestety pewnego pięknego dnia przestała działać i zmuszony byłem do zakupu nowej. Stwierdziłem, że jak zmieniać to na coś lepszego i się zawiodłem ;/ Problem mikrofonu objawia się również tym że grając na radiu internetowym za pomocą SAM BC z zaznaczonym mikrofonem w regulacji nagrywania - słuchacze słyszą mnie tylko na jednym głośniku, na drugim bardzo, bardzo cichutko. Kiedy jednak zaznaczone jest "What U Hear" odsłuch jest ok na obu głośnikach i nagrywa również na oba kanały. Męczę się z tym fantem od rana, instalowałem sterowniki Audigy_SupportPack_3_8, oryginalne do wersji 2 ZS ze strony producenta, postawiłem system od nowa i dalej klapa ;/ Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seeek Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Temat nieaktualny. Dla osób z podobnym problemem - proszę zainstalować te sterowniki: Creative Audigy Series Vista 32bit (x86) and Vista 64bit (X64) Drivers By Daniel_k Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...