sinus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu jest wybitnych polskich producentów audio. np: 1)kolumny -Esa -GLD -QBA -FazAkustyka -Audio Academy -Audiowave -Ancient Audio -Tonsil ;-) itd... 2)Elektronika -Kustagon (eletronika z najwyższej półki!) -Amplifon j.w. -Ancient Audio j.w. -Sound Project -Stuss itd... Polskie audio naprawde liczy się w Europie! Tylko chodzi o takie prawdziwe audio, a nie o Diore i techniksa ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja mieszkam na wsi, i nie mam problemów z głośnym słuchaniem muzyi, ale mam kumpla mieszka 500m ode mnie obok kościoła, ma kolumny 4 x 200W, i jak zapuścił je podczas mszy to kolesie z sąsiedniej wsi to słyszeli, a ksiądz przyszedł do niego na skarge, że mu msze zagłusza. :D :D :D . Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...