toxic78 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam Kupiłem dzisiaj płytę gygabyte GA-880GMA-USB3,Procesor AMD FX 4100 i pamięci 8GB Corsair Vengeance DDR 3 1600 Mhz po złożeniu i odpaleniu nic sie nie dzieje komputer sie nie uruchamia nawet ekran nie reaguje. Proszę o pomoc co może być przyczyną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Problemem może być starszy bios niż F3 czyli wymagany do obsługi buldka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxic78 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 ale jak upgrade'ować bios jak mi nic nie hula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 Jeśli to wina starszego biosu, pozostaje tylko aktualizacja biosu przy użyciu procesora am3 obsługiwanego przez pierwsze biosy. Pożyczyć, udać się do jakiegoś serwisu. Jeśli kupowałeś w sklepie naziemnym, możliwe, że zrobią ci to gratis. Claear Cmos rozumiem próbowałeś, na pojedynczych kościach pamięci też? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxic78 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) dzięki popróbuje jeszcze,dziwne bo głośniczek też nie reaguje nic nie piszczy,wyjme baterie zresetuje bios Edytowane 28 Listopada 2011 przez toxic78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxic78 Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2011 Dzięki Klaus za pomoc nic jednak nie dało trzeba było zaktualizować bios. Poszedłem do sklepu i poprostu wymieniłem płytke na inną. Wszystko hula ok. Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...