Muminek Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Hmmm. Spoko :D Ale nie musiales sie powtarzac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 chciałbym żeby wszyscy wiedzieli :lol: , a tak na poważnie to nie wiem co z tym forum je :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Mi się coś takiego działo na 8rda+, vcore 1,8 i cykanie kolo proca i padaka. Ale gdy odsunąłem głośniki i pompkę od WC od kompa to szło stabilnie!!! Jakieś wyładowania musiały byc :lol: ale i tak mobo w naprawie bo jak dałem vcore 1,4 to zmarła :cry: szczerze mówiąc nie czytałem większej głupoty ... poprostu "a łyzka na to niemożliwe" 8O :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Mi się coś takiego działo na 8rda+, vcore 1,8 i cykanie kolo proca i padaka. Ale gdy odsunąłem głośniki i pompkę od WC od kompa to szło stabilnie!!! Jakieś wyładowania musiały byc :lol: ale i tak mobo w naprawie bo jak dałem vcore 1,4 to zmarła :cry: szczerze mówiąc nie czytałem większej głupoty ... poprostu "a łyzka na to niemożliwe" 8O :wink: to co ja ci poradze jak w serwisie przy vcore 1,8 komp śmigał w prime95 a w domu przy głośnikach (sundio) narastało to bzykanie (w głośnikach też) i konec. Przecież głośniki mają pole magnetyczne i to też może powodowac jakieś dziwne rzeczy z mosfetami (bude mam otwartą a głośniki były 5 cm obok niej) Acha wszystkie testy były robione na tych samych podzespołach. Sam w to nie mogłem uwierzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...