Skocz do zawartości
Muminek

EPOX 8RDA3+ VCORE PROBLEM !!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mi się coś takiego działo na 8rda+, vcore 1,8 i cykanie kolo proca i padaka. Ale gdy odsunąłem głośniki i pompkę od WC  od kompa to szło stabilnie!!! Jakieś wyładowania musiały byc :lol:  ale i tak mobo w naprawie bo jak dałem vcore 1,4 to zmarła :cry:

szczerze mówiąc nie czytałem większej głupoty ... poprostu "a łyzka na to niemożliwe" 8O :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się coś takiego działo na 8rda+, vcore 1,8 i cykanie kolo proca i padaka. Ale gdy odsunąłem głośniki i pompkę od WC  od kompa to szło stabilnie!!! Jakieś wyładowania musiały byc :lol:  ale i tak mobo w naprawie bo jak dałem vcore 1,4 to zmarła :cry:

szczerze mówiąc nie czytałem większej głupoty ... poprostu "a łyzka na to niemożliwe" 8O :wink:

to co ja ci poradze jak w serwisie przy vcore 1,8 komp śmigał w prime95 a w domu przy głośnikach (sundio) narastało to bzykanie (w głośnikach też) i konec. Przecież głośniki mają pole magnetyczne i to też może powodowac jakieś dziwne rzeczy z mosfetami (bude mam otwartą a głośniki były 5 cm obok niej) Acha wszystkie testy były robione na tych samych podzespołach. Sam w to nie mogłem uwierzyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...