tomekaa Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Co sądzicie o tej chłodnicy: http://allegro.pl/show_item.php?item=13923575 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 drogo troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 8O 8O 8O nie bierz tego !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 to co proponujecie brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 pisało nagrzewnica od żuka kadeta a ja polecam od fiata 125 wersji sporotwej jak nie zalezy ci na wymiarach. Możesz zobaczyć w sprzedaj jest ktoś kto chce sprzedać małe nagrzewnice od forda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 No widziełm twoją nagrzewnice od fiata i chyba ją wezmę!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ja tam polecam szroty, tanie i z dużym wyborem, te lodówkowe tez są niczego sobie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Uwazaj!!! Sporo sobie licza za takiego aluminiaka. Poszukaj na szrotach albo na Forum, bo czasami ludzie chca cos sprzedac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 od fiata mam u siebie teraz ale na sprzedaż bo mam 2 :D a tamta od forda a kwiecień jesli to chłodnica to jak sie troche rurki zmoduje to fajna ale moja lepsza :D :roll: :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 co sądzicie o tej. nagrzewnica od forda 13x25, srednica wewnetrzna 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 co sądzicie o tej. nagrzewnica od forda 13x25, srednica wewnetrzna 12 Z takiej samej robilem swoja chlodniczke mala. Druga polowke ma sir Afeen :) Byla nawet niezla, ale wole cos na miedzianych rurkach zanim przystapie do realizacji planu WC in my house :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ma miedzinaych nie moge nic porządnego dostać więc na początek chyba bedzie dobra?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Qp sobie juz lepiej nagrzewnice od poldolota, dasz 25 zeta i bedzie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Mam tą nagrzewnice z forda, konkretniej z Sierry. Bardzo ładna, dużo finów, równolegle ułożone rurki, i kroćce idealne na szlauf 12/16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 a możesz podesłać fotke cobra00@go2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Już posłałem, tylko, że moja jest już przerobiona! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Mam tą nagrzewnice z forda, konkretniej z Sierry. Bardzo ładna, dużo finów, równolegle ułożone rurki, i kroćce idealne na szlauf 12/16.To jest chyba taka jak tomekaa pokazywal na zdjeciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 No właśnie taka sama! Tylko ten plastik mam beżowy i już ją troszkę przrobiłem, ale niedługo będą fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja polecam nagrzewnicę od Fiata 125p. Ja swoją dodatkowo przerobiłem - zamiast zaworka znajomy hydraulik wlutował mi poprostu kawałek miedzianej rurki :) . Kosztowało mnie to 2 piwa :D . Polecam taką przeróbkę, bo eliminuje możliwość przecieku na zaworku i zmniejsza opór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 sinus to jak spylisz mi ta nagrzewnice, bo jak zdjecia pokazuja jest hiper wyj...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Mógłbyś wrzucić te zdjęcia? Wiem, ze jest super, te kolanka kosztowały mnie troche kasy i kuuuupe zachodu i nerwów! Ale nie jestem pewien czy będe ją sprzedawał :? Jakby co to ile proponujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 nie wiem jak będize kosztowała do 60 zł to ją chyba wezme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 To wrzucisz te zdjęcia czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A ty sprzedasz mi tą chłodnice czy nie :?: :?: :?: [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Nie wiem czy zauwazyliscie 2 zasadnicze wady takiej nagrzewnicy: 1. Jeden ciag rurek - nie dosc, ze rurki a nie plaskowniki to sa one polaczone jako jeden kanal, a nie rownolegle > wieksze opory 2. Bardzo geste finy - wbrew pozorom geste finy nie oznaczaja super wydajnosci. Przez taka konstrukcje trudniej jest przepchac powietrze do chlodzenia (wieksze napiecie > wiekszy halas) i w dodatku powietrze moze swiszczec na wlocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Chyba jednak nie, dałem za nią 15+20 kolanka i kuuupe roboty, bo sam ją wytargałem ze Sierry w 30 stopniowym upale, a przy uszczelnianiu kolanek to myślałem że rozum strace, teraz jest cacy, bo wpadłem na genialny pomysł! :D Poza tym kobieta powiedziała, że mam nie sprzedawać, bo znowu jej bede marudził jak bede sie bawił z nową! ;-) Dzięki za zdjęcia, i jak wam się podoba ten patent, to są kolanka do instalacji CO z miedzi na rurki 16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 No i tu nie masz racji Lukas, bo rurki są ułożone równolegle, a powietrze nie świszczy!!! Wiem, że na tym badziewnym zdjęciu tego nie widać, ale finy nie są AŻ tak gęste, poprostu są bardzo cieńkie i pofalowane! Powietrze nie świszy! Jak dla mnie wypas, mogłaby byc tylko miedziana, ale to szczegół ;-) Poza tym to michał (ten od tego WC w skrzynce z blachy ;-) ) też ma taką nagrzewnice i pewnie może potwietrdzić jej klase! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 macie jakąś chłodnice na zbyciu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Wiem, że wszyscy to gadają, ale jedz na złom! Ja pomęczyłem się coprawda troche (pot lał sie po plecach :-( ) ale mam nówke nagrzewnice za 15PLN! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...