tomekaa Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Jaki można ustawić maksymalny mnożnik na tej płycie ( o ile oczywiście można) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 przykro mi ale nie ma na niej mozliwosci zmiany mnoznika no chyba ze sie prockiem pobawisz (polaczysz mostki czy cus) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ale jak mam tego biosa do kręcenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 ale jak mam tego biosa do kręcenia bios "do krecenia" pozwala na bardziej dokładne zmiany fsb i timingow pamieci ale nie pomaga w przestawianiu mnoznika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Jezu co ja kupiłem KTO CHCE TO COŚ ODEMNIE KUPIĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 132 posty na tym forum i nie wiedziec takiej rzeczy,sie kolega nie popisal oj nie popisal!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 132 posty na tym forum i nie wiedziec takiej rzeczy,sie kolega nie popisal oj nie popisal!!! moze ilosc postow nie gra tu takiej roli co staz grudzien 02 (7 miechow) ;)))) a tak BTW to aby zmienic mnoznik na tym ecszicie trza zrobic moda mobo gdzies tu chłopaki na forum mieli linka do stronki opisujacej jak to zrobic ale osobiscie nie polecam radze sprzedac w pi.zdu i kupic cos porzadnego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 tak jedyna opcja to mod , sam robilem takeigo , no ale tracisz gwarancje odrazu bo slady zostaja , a twoja plyta jest nowa , sprzedac w cholere. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Ja mam mnożnik od 5.5 do 22 :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 fakt kiedys tez kupilem te guwniana plyte, ale po zajrzeniu na strone ocworkbench.com - zrobilem kilka moduw i pracuje teraz na drugim kapie , jest niczego sobie tylko troche pracy trzeba wlozyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 Jezu co ja kupiłem KTO CHCE TO COŚ ODEMNIE KUPIĆ wyrzuć :twisted: :twisted: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 eeee tam wyrzuc, moja poszla n aallegro za 199 pln :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2003 a drut modem? Nie da się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 no wlasnie drut mod tez wchodzi w rachube - bez zadnych problemow diala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...