speedy029 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Mam problem z CpuIdle oraz SB Live! Mianowicie gdy karta SB Live jest zainstalowana(załadowane stery) to spadek temperatury przy użyciu programu CpuIdle jest znikomy: 1-2 st. A gdy karta nie jest zainstalowana to spadek temperatury na procu jest dość wyraźny: 9-11 st. Zmieniłem przerwanie karty dzwiękowej ale nie przyniosło to oczekiwanych rezultatów. Sterowniki do SB Live! są najnowsze z europejskiej strony Creative. CpuIdle w wersji 5.9 oraz 6.0 Alpha Test 4. W czym tkwi problem. HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 A jakie jest obciazenie komputera przy zainstalowanym SBLive? Cos prawdopodobnie (sprawdz co dokladnie) obciaza kompa i wtedy taki program nie dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Obciążęnie proca jest takie same z SB jak i bez niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Obciążęnie proca jest takie same z SB jak i bez niego. Moze uzyj innego programu , mysle ze ten robi jakis blad , powiedz mi jeszcze live'a masz w ktorym slocie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 U mnie wiekszosc programow powodowalo piszczenie live'a dlatego duzo lepiej wlaczyc HALT w rejestrach. Sprawdz czy to nie bedzie lepsze rozwiazanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Obciążęnie proca jest takie same z SB jak i bez niego. Moze uzyj innego programu , mysle ze ten robi jakis blad , powiedz mi jeszcze live'a masz w ktorym slocie ? W trzecim, IRQ 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Obciążęnie proca jest takie same z SB jak i bez niego. Moze uzyj innego programu , mysle ze ten robi jakis blad , powiedz mi jeszcze live'a masz w ktorym slocie ? W trzecim, IRQ 10 Ja mam na 4 slocie . A swoja strona nie wiem czy to mozliwe ze live takie rzeczu robil , chociaz ta firme to coraz blizej nvidi umieszczam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...