XxKubaSizexX Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam. Trenuję grę na perkusji i do tego celu kupiłem do komputera kartę Creative Audigy oraz głośniki Genius SP-HF 1800A (na porządne kolumny mnie niestety nie stać :[), lecz ostatnio winamp mnie zawodzi ^_^. Przy ostrzejszej muzyce słyszę bardzo mocny szum, i gra cicho. Gdy włączyłem odtwarzacz, który był wraz z kartą było trochę głośniej i szum ustąpił, ale problem polega na tym, że nie obsługuje on wszystkich formatów;/. Poza tym chciałbym się was zapytać, czy jest jakiś inny program do tych celów, który się dobrze sprawdza? Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Foobar. Polecam z Fooava Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxKubaSizexX Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ok, a co ten program ma lepszego niż Winamp jeśli mogę się zapytać? I dlaczego akurat on jest taki dobry do tych celów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voluu Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Wsparcie dużego grona ludzi, intuicyjny, przy lepszej karcie dźwiękowej deklasuje jakością odtwarzanego dźwięku, masa dodatków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...