filipksp Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam.! Mam pewien problem, mianowicie chodzi mi o wycene mojego lapka. Toshiba Satellite l300 2C4 pslb8e Grafika: Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Famili 1024 mb (shit -.-) Procesor: Intel Pentium Dual Core T4200 (2x 2.0) HD: 320 GB RAM: 3 GB Ekran : 15.4" 1280x800 Bateria: zwaliła sie (ale załózmy ze jest sprawna) no i wiadomo zasilacz "w prezencie" estetycznie zadbany, od nowosci chodzi na podkładce chłodzącej. raz go rozbrajałem bo brat mi hasło na BIOS;a założył i musiałem go zresetowac, dopiero po rozlozeniu dowiedzialem sie ze trzeba wyjać kostke ramu i zewrzec kabelkiem 2 metalowe punkty -.- Ogólnie lapek szybko sie włącza, sprawnie chodzi, nie wiesza sie (win xp prof. SP3) (nie oryginalny) Jeśli chodzi o grafike.. Robiłem na nim różne zwariowane rzeczy jak na przykład próba gry w BF2, nfs mw.. najlepiej idzie poszaleć na saperze , bądz na kurniku. (na wp nie szaleje) UWAGA! Drogi graczu! Laptop idealny do CS'a! Wystarczy jeden sprawnie wsadzony granat dymny pod Twoje nogi, a w mgnieniu oka wyzwala się niesamowita(!) moc 5 klatek na sekunde.! Prosze o obiektywną wycene Sorry za to foto ale.. no wyszło tak a nie inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...