adekb Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam Mam problem z monitorem LG Flatron L1732S wszystko widać na zdjęciu. Przestał działać i cały czas paliła się niebieska dioda od powera. Postanowiłem zajrzeć do środka, spuchnięte było parę kondensatorów, które wymieniłem a teraz świeci się biały ekran.Wszystko widać na zdjęciu prosił bym o pomoc. Może ktoś wie co się stało i jak to naprawić i jaka tego cena. img.pl - prosty i szybki hosting zdjęć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 jesteś elektrykiem? ja bym z takim problemem do serwisu skoczył, nigdy nie wiadomo co tam jeszcze się przepaliło link do zdjęcia który podałeś jest martwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adekb Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nie jestem. Dopiero się szkole i to na mechatronika :P Ale nie o to chodzi po prostu nie wiem czy się opłaca naprawa. W ostateczności się wybiorę albo kupie nowy monitor. Dzięki za odpowiedź. http://s2.img.pl/iDJXM9M.jpg Może ktoś się jeszcze wypowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...