kazujamishima Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam. Mam od jakiegoś czasu problem ze swoją Nokia. Najpierw musiałem kilka razy nacisnąć klawisz menu żeby wejść, teraz dochodzi jeszcze środkowy klawisz wyboru i kłopot łączności z siecią co jest dziwne ponieważ mam zasięg a nie mogę np wejść na operę albo wysłać wiadomości. Dopiero po którymś razie zaskoczy. Wina softu czy już czegoś w telefonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Wykonaj backup (była taka możliwość gdzieś w opcjach karty pamięci) i sieknij format *#7370* - kod 12345, o ile nigdy wcześniej nie był zmieniany. Na czas wykonywania tej procedury polecałbym wyjęcie karty pamięci :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazujamishima Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Już to zrobiłem, na to sam wpadłem no ale nie pomogło.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bistol Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Spróbuj soft wygrać od nowa myślę, że powinno pomóc jeśli nie to coś z elektroniką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...