maziboss Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Tak jak w temacie jak to g.o.w.n.o wylaczyc :?: Zainstalowanego mam DAP-a 5.4 jest juz on zintegrowany z operka ale zawsze mi sie wlacza ten menadzer operowy :/ Wie ktos jak to wylaczyc ?? wersja opery to 7.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 Ja tam zawsze kopiuje linka i wklejam do dapa... A tak to mi manager Opery wystarcza do malych plikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 a prawym przyciskiem myszy na link i "download witch DAP" nie pomaga :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 a prawym przyciskiem myszy na link i "download witch DAP" nie pomaga :?:No niestety nie ma takiej opcji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 :idea: kombinuj w zkladce PLIK :arrow: PREFERENCJE :arrow: TYPY PLIKOW :arrow: szukaj wpisu appication/x-msdownload (moze bedziesz musial odhaczyc ptaszka przy Ukryj typy plikow...) wciskasz przycisk Modyfikuj i zamiast Pokaz okono pobierania zaznaczasz Uzyj wtyczki lub Pobierz za pomoca innej aplikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 :idea: szukaj wpisu appication/x-msdownload (moze bedziesz musial odhaczyc ptaszka przy Ukryj typy plikow...) Problem w tym ze ja nie mam takiego wpisu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 :idea: szukaj wpisu appication/x-msdownload (moze bedziesz musial odhaczyc ptaszka przy Ukryj typy plikow...) Problem w tym ze ja nie mam takiego wpisu :( oj bo strzelilem literowke application/x-msdownload :!: oczywiscie odhaczyles tez tego ptaszka przy "Ukryj typy plikow obslugiwane przez Opere" :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...